berubah salah . tak berubah lagi mcm pukimak . ye tak ? ape yg kau nak sebenar2nye ? aku takde ape2 . hati pon takde . jiwe pon takde . angkat kaki . pergi mati . tolong laa . kau jgn nak ' ye ye , aku faham faham habes ' . mcm kau dah ber-laki bini ngn aku eh ? ape yg kau tahu pasal life aku ? setakat ckp yg kau boleh faham . geli la aku dengar . budak lima tahon . budak tadika pon boleh berbual mcm kau la . so , cuma aku je lah yg selalu kena berubah . aku je yg jahat . aku je yg terok . kau je la yg baek . agung antara semua . wow ! SYABAS la kan . uuuu * buang la segala macam bunga-bunga dalam poket kau tu . sumpah , sumpah kau tak nak . kau dah buad yg terbaek . tapi bila hati ckp tidak . aku kena diam . aku kan COMEL . 

p/s : bunga taik ayam . even kite dah spray wangi2 pun . die tetap bunga taik ayam ! tak kira mcm mane pun kite ubah die . sila paham okay ?!

sad sad sad sad sad sad sad sad sad . rase nak tumbok2 diri sndri ohh . miss kau gila2 ! baru lepas bace blog die td . erkkk . jumpe sumthin yg buad aey mate aku jatoh -` its okay . bia die bahagia kan kan .
 AKU TAK LAYAK UNTUK SAPE2 PUNS :)
okay . nitezzzz -,-